En glad kreds

Karbonaderne sy-der. I baggrunden hy-ler en unge. Om lidt kommer formandskandidat Mogens Blicher Bjerregård og taler ved et arrangement. Men Carsten Lorenzen, formand for Kreds 6, har alligevel overskud til at kommentere JOURNALISTENs undersøgelse - hvor der da også er dømt medvind efter Lorenzens første formandsår.
  • Karbonaderne sy-der. I baggrunden hy-ler en unge. Om lidt kommer formandskandidat Mogens Blicher Bjerregård og taler ved et arrangement. Men Carsten Lorenzen, formand for Kreds 6, har alligevel overskud til at kommentere JOURNALISTENs undersøgelse – hvor der da også er dømt medvind efter Lorenzens første formandsår.

Kun to af 15 adspurgte har aldrig deltaget i et kredsarrangement.
»Vi ligger jo lidt i en ende af landet,« som Carsten Lorenzen siger. »Her sker ikke så meget andet. Folk bakker op om arrangementerne,« siger Lorenzen, der kan sole sig i, at adskillige medlemmer ligefrem truer med oprør på DJs delegeretmøde til april, hvis nogen skulle begynde at pille ved kredsene.
Lidt malurt er der dog. Enkelte medlemmer, et enkelt sågar fra bestyrelsen, kritiserer, at Kreds 6 har udviklet sig til en slags arrangementsklub, hvor bestyrelsens primære opgave er at agere hyggeonkler for en række medlemmer, der i al magelighed ikke gider det faglige.
»Det er lidt af en tilfældighed,« mener Carsten Lorenzen. »Det er ikke fordi det er min linje, at kredsen skal bruges til selskabelighed. Men sådan ser det ud lige nu,« siger han.
Og så er karbonaderne færdige.

0 Kommentarer