Eldrup vil skabe ro på TV 2

Den nyudvnævnte administrerende direktør for TV 2 Merete Eldrup erklærer, at der er brug for en konsolideringsfase på TV 2. Lars Munch, administrerende direktør i JP/Politikens Hus, mener, at Eldrup er den 'bedst tænkelige' til jobbet.

Den nyudvnævnte administrerende direktør for TV 2 Merete Eldrup erklærer, at der er brug for en konsolideringsfase på TV 2. Lars Munch, administrerende direktør i JP/Politikens Hus, mener, at Eldrup er den 'bedst tænkelige' til jobbet.

Når Merete Eldrup overtager styringen af TV 2, bliver det først og fremmest for at få ryddet op. Flere kilder oplyser til Journalisten.dk, at der nu skal skabes ro og overblik i TV 2-koncernen efter nogle år med hektisk aktivitet og adskillige nye tiltag.

Og nogenlunde samstemmende er meldingen fra Merete Eldrup:

»Som jeg ser det lige nu, ser jeg ikke noget behov for kæmpestore forandringer. Men det er klart, jeg ikke den første dag vil love, at der ikke kan ske justeringer rundt omkring,« sagde hun til TV2 News umiddelbart efter udnævnelsen. Hun erklærede dog samtidig, at hun naturligvis vil se på, hvilke dele i TV 2 der i dag giver overskud, og hvad der kunne give overskud i fremtiden:

»Jeg tror da, der er behov for en konsolideringsfase, men der skal også fortsat være udvikling. Der er ikke noget ved en virksomhed, der går i stå. Der skal være udvikling over hele linjen.«

Fra JP/Politikens Hus roses hun til skyerne af administrerende direktør Lars Munch.

Til Journalisten.dk siger han:

»TV 2 har fået den bedst tænkelige til det job. Merete er god til at overskue en virksomhed og se, hvad der skal til. Men også til at se, hvilke beslutninger der skal træffes. Hun har et usædvanligt skarpt hoved. Og det er et tab for vores virksomhed,« siger Lars Munch med tilføjelsen, at Merete Eldrup tillige er et 'vidunderligt selskab' og 'utroligt vellidt'.

Lars Munch vil nu diskutere med sin egen bestyrelse, hvad der skal ske i JP/Politikens Hus.

Merete Eldrup ønsker i øvrigt ikke på nuværende tidspunkt at komme med de store programplaner. Til TV2 News siger hun:

»Jeg vil ikke her en time efter, det er gået i orden, komme med de store meldinger om forandringer. Jeg tror sådan set, TV 2 har oplevet forandringer nok det seneste år. Det er klart, jeg vil gøre tingene på min måde.«

Over for Berlingske Business oplyser bestyrelsesformand for TV 2 Niels Boserup, at det især var personlige egenskaber hos Merete Eldrup, der gjorde, at hun fik topposten.

Læs også Journalistens interview med TV 2s økonomidirektør, Anders Kronborg, der er skuffet over ikke at have fået jobbet. 

0 Kommentarer