Ekstrabladet.tv udvider i ledelsen

Ekstrabladet.tv udviser i ledelsen og forfremmer jourhavende Heine Jørgensen til at være nyhedschef og medlem af redaktionsledelsen.

Ekstrabladet.tv udviser i ledelsen og forfremmer jourhavende Heine Jørgensen til at være nyhedschef og medlem af redaktionsledelsen.

Den 39-årige Heine Jørgensen har igennem de seneste par år arbejdet på Ekstra Bladet. Først i gravergruppen og siden som jourhavende på Ekstrabladet.tv, hvor han nu forfremmes som nyhedschef og medlem af redaktionsledelsen.

"Heine Jørgensen har spillet en helt central rolle i, at Ekstra Bladet TV løbende har nået nye højder. Både i kvaliteten af indholdet og i de konstant voksende seertal. Derfor er det også naturligt, at ha nu træder ind i ledelsen af tv-redaktionen på Ekstra Bladet, hvor han vil være med til at sikre, at vi udbygger vores ledende position på webtv-markedet," siger Anders Refnov, der er redaktør og chef for Ekstrabladet.tv i en pressemeddelelse.

Ekstra Bladet har høje ambitioner for sit web-tv.
"Ekstrabladet.tv skal være danskernes foretrukne sted at blive opdateret på de seneste store nyheder. Det er og skal også være stedet, hvor Ekstra Bladets afslørende og undersøgende kampagner får endnu større gennemslagskraft, end avisen alene kan give historierne," står der i pressemeddelelsen.

Inden Heine Jørgensen kom til Ekstra Bladet, har han været ansat som undersøgende multimediejournalist hos blandt andre DR, NORDJYSKE Medier og gratisavisen 24timer. Han har også tidligere fungeret som redaktionschef for multimedie-redaktionen på NORDJYSKE.

0 Kommentarer