Ekstra Bladet tier – hvor andre tør

ETIK. Uanset, om der blev udført sort arbejde hos Naser Khader, som SE og HØR påstår, eller ej, så må det se sort ud for vor 'kære' kollega Michael Jeppesen og Ekstra Bladet. Jeg ved ikke, hvor udbredt det er, at journalister har egne firmaer ved siden af skriveriet, men hvordan kan man tage bladets såkaldte

ETIK. Uanset, om der blev udført sort arbejde hos Naser Khader, som SE og HØR påstår, eller ej, så må det se sort ud for vor 'kære' kollega Michael Jeppesen og Ekstra Bladet. Jeg ved ikke, hvor udbredt det er, at journalister har egne firmaer ved siden af skriveriet, men hvordan kan man tage bladets såkaldte humorist alvorligt, når han dag efter dag smider en skraldespand ud over politikere, kunstnere og andre kendte, mens Naser Khader som kunde i Jeppesens entreprenørfirma tilsyneladende går helt fri eller slipper billigt? Kan man regne med, at de offentlige personer, hvis udseende, påklædning eller opførsel ikke er blevet latterliggjort af Jeppesen, er sluppet, fordi de enten er kunder i hans rengøringsfirma eller benytter hans håndværkere? Hvordan ligger det med etikken hos det i den sag tavse blad, der ellers har som motto: Tør – hvor andre tier? Bladets fremtidige motto må være: Ekstra Bladet tier – hvor andre tør. /

 
Klummeskriver uden grænser

Michael Jeppesen, freelancejournalist

 

SVAR. Kære Bent. Man behøver ikke være kunde hos mig for at undgå min pen. Man kan nøjes med at være min ven. Jeg gjorde dog undtagelser med Khader, da jeg kun regner ham blandt mine bekendte. Jeg brugte min nyvundne adgang gennem håndværkerfirmaet til at komme helt tæt på, hvilket resulterede i et glimrende tillæg til Ekstra Bladet, der indeholdt mange hidtil hemmelige detaljer om Ny Alliance. Desuden er jeg ikke en myndighed, som er forpligtet til at dele sol og vind lige. Jeg er klummeskriver uden grænser. /

 

0 Kommentarer