search

Ekstra Bladet søger bladtegner

Ekstra Bladet søger tegner, der har lyst til at lave en ugentlig stribe i avisens nye weekendtillæg. Den skal helst være sjov.

Ekstra Bladet søger tegner, der har lyst til at lave en ugentlig stribe i avisens nye weekendtillæg. Den skal helst være sjov.
Det er ikke hver dag, det sker. Men nu udskriver Ekstra Bladet en tegneseriekonkurrence, hvor de søger en bladtegner, der har lyst til at lave en ugentlig stribe i avisens nye weekendtillæg EKSTRA. Lørdag lokkede Ekstra Bladet i EKSTRA med hæder, berømmelse og penge til vinderen af avisens tegneseriekonkurrence, hvor man søger efter en dansk bladtegner.
Ifølge opslaget kunne Ekstra Bladet vælge at bringe en udenlandsk tegneserie.
»Men det ville nu være sjovere at hjælpe en ny dansk serie på vej,« skriver journalist Hans Bjerregaard i opslaget.

Han forklarer, at EKSTRA på lørdag giver de praktiske detaljer for konkurrencen, men det er tanken, at serien skal være en klassisk søndagsserie – ligesom Basserne eller Zits. Og så skal den være sjov.
»En sort-hvid serie om en ung, bulgarsk skomagerlærlings kamp for at finde et ståsted i det moderne Sofia vil efter al sandsynlighed stå lidt svagt i konkurrencen.«
I 1984 vandt Nikoline Werdelin Politikens tegneseriekonkurrence om moderne storbymennesker. I 2004 vandt Morten Ingemann Ekstra Bladets tegneseriekonkurrence med serien 'Og det var Danmark'. En anden tegneseriekonkurrence i Politiken blev i 2001 vundet af Pernille Richter Andersson – som snart viste sig at være d'herrer Mikael Wulff og Anders Morgenthaler, som stadig tegner for Politiken.

Kommentarer
3
Otto Frederiksen
01.02.11 16:45
Re: Ekstra Bladet søger bladtegner

Man kan håbe, at resultatet vil være lige så underholdende som det Politiken nåede i 2001. Især hvis striben så holder niveauet bedre end jeg synes  Wullfmorgenthaler har klaret.

Fedt at der stadig er plads til den slags i aviserne. 

Fremhævet af Journalisten
Bjarne Jørgensen
01.02.11 18:53
Re: Ekstra Bladet søger bladtegner

Ansæt Kurt Westergaard. Han er ledig på markedet. Der vil derefter være 1 (en) grund til at købe Ekstrabladet. Men så er der selvfølgelig stadigvæk Poul Madsen, Karen Thisted og de øvrige 98 grunde til ikke at købe Ekstrabladet.

Fremhævet af Journalisten
Torben B. Sørensen
04.02.11 15:00
Diskussion om den bulgarske skomagerlærling

Følg debatten om, hvor udtrykket med den bulgarske ungersvend stammer fra:

http://www.seriejournalen.dk/debat/viewtopic.php?p=127275

 Mvh

Torben

Fremhævet af Journalisten
Denne artikel er lukket for kommentarer.
data_usage

SENESTE NYT

chevron_left
chevron_right
keyboard_arrow_up
Tilbage til toppen