Nyhedsoverblik

data_usage
chevron_left
chevron_right
09:40 07.03.2022 Kerstin Bruun-Hansen

Ekstra Bladet sætter ny leder ind under chefredaktionen for at ”få tingene til at ske”

Ekstra Bladets ledelse er blevet et lag rigere med udnævnelsen af en ny ledende redaktør, som er indsat på niveauet lige under ansv. chefredaktør Henrik Qvortrup og journalistisk chefredaktør Knud Brix.

Det skriver MediaWatch.

Det bliver avisens tidligere daglige leder af sportsredaktion, Anders Borup Sørensen, som nu får flere stjerner på skuldrene med den nyoprettede titel som ledende redaktør på avisen.

Rollen skal fungere som bindeled mellem chefredaktionen – som forbliver tobenet – og det redaktionelle lag, siger ansv. chefredaktør Henrik Qvortrup.

”Hans rolle bliver at sikre, at den strategi, vi lægger i chefredaktionen, også bliver implementeret i den journalistiske organisation. Det er ham, der skal være bindeled og være manden, der får tingene til at ske,” siger Henrik Qvortrup til Mediawatch.

Selv udtaler Anders Borup, at han i samarbejde med de forskellige redaktioners redaktører og redaktionschefer skal arbejde for at nå de mål, avisen har sat sig. Et af dem bliver, at avisen overhaler B.T.

I februar havde bt.dk ifølge Dansk Online Index ca. 578 mio. sidevisninger, mens eb.dk havde 558 mio. sidevisninger. Set på antallet af besøg havde bt.dk 62 mio., mens eb.dk var oppe på 70 mio.

”Vores selvforståelse er ikke at være nr. to på sidevisninger. Vi vil være det største på det parameter,” siger han til MediaWatch.

SENESTE NYT

Flere nyheder