Nyhedsoverblik

data_usage
chevron_left
chevron_right
09:53 11.01.2023 Morten Bjerregaard

Efterlysning: Hvor er Karla Kylling?

Efterlysning: Hvor er Karla Kylling?

Sådan ser den forsvundne Karla Kylling-dukke ud, som på forunderlig vis er forsvundet fra kælderen under DR Byen. DR Salg

En to kubikmeter stor pakke er mellem den 2. og 3. januar pist forsvundet i kælderen under DR Byen. I pakken var en maskotudgave af Karla Kylling, som er den nye stjerne i ’FredagsTamTam’, der afløser ’Disney Sjov’ om fredagen.

Den forsvundne Karla Kylling har ført til, at man i DR Byen har sat efterlysningsplakater op, da den 1,5 meter høje dukke har kostet mange penge.

”Alt i alt har den vel kostet omkring 50.000 kroner, så det er relativt mange penge,” siger Kenneth Holm, der som seniorprojektleder i DR Salg har bestilt den hjem.

Karla Kylling-maskotten skulle have været brugt til en lancering i fredags og til flere forskellige begivenheder den kommende måned. Men det kommer ikke til at ske, medmindre dukken på magisk vis dukker op.

Kender du noget til den forsvundne Karla Kylling-dukke, kan du skrive til Kenneth Holm på keho@dr.dk – dusøren lyder på en god flaske rødvin, en ellers udsolgt Børste-bamse og en masse taknemmelighed.

SENESTE NYT

Flere nyheder