DSB fisker pressechef hos Rigspolitiet

Den journalistuddannede Niels-Otto Fisker skifter stillingen som pressechef i Rigspolitiet ud med samme stilling i DSB.

Den journalistuddannede Niels-Otto Fisker skifter stillingen som pressechef i Rigspolitiet ud med samme stilling i DSB.Rigspolitiets tidligere pressechef Niels-Otto Fisker er i dag blevet præsenteret som ny pressechef i DSB, skriver den statsejede virksomhed i en pressemeddelelse.

Og der er ikke så langt imellem de to stillinger, hvis man skal tro manden selv.

»DSB er ligesom politiet en virksomhed, som alle danskere har en holdning og et forhold til. Det er en stor og spændende udfordring at skulle stå i spidsen for det team, der skal give medierne og offentligheden med troværdig, solid og rettidig information om landets største transportvirksomhed,« siger Niels-Otto Fisker, der er uddannet journalist og tidligere har været ansat på DR og TV 2.

Kommunikationsdirektør Jakob Høyer lægger vægt på, at 44-årige Niels-Otto Fisker kommer med erfaring fra både medierne og fra Rigspolitiet, der som institution har relationer til staten på samme måde som DSB.

Niels-Otto Fisker tiltræder som pressechef i DSB 1. maj, og Som pressechef bliver han ansvarlig for DSB's pressevagter, DSB's personaleavis og nyhedsdelen af DSB's intranet.

0 Kommentarer