DR-vært i lovestorm efter valgaften: En fed oplevelse

Camilla Rozenfeld blev på valgaftenen kastet ud i sin største opgave på live-tv som vært sammen med Johannes Langkilde i Tønder. ”Det var, som om det hele lykkedes. Det var den fedeste valgaften nogensinde”

DR dækkede i går kommunalvalget på tv i et samarbejde mellem værterne Stephanie Surrugue og Kåre Qvist i DR Byen og DR’s ni distrikter rundt om i landet. I Syd- og Sønderjylland bestod værtsparret af Johannes Langkilde fra DR Nyheder og Camilla Rozenfeld fra DR Trekanten.

Og det gik så godt, at Ekstra Bladet i en anmeldelse i dag skriver, at valgdækningen kalder på mere skærmtid til ”Camilla Rozenfeld, please”.

På Twitter blev hun mødt af en mindre lovestorm fra kolleger og Den Korte Radioavis’ Kirsten Birgit Schiøtz Kretz Hørsholm.

For Camilla Rozenfeld har reaktionerne været overvældende.

”Der er simpelthen så mange mennesker, jeg kender og ikke kender, som har skrevet og rost mig og Johannes Langkilde. Det er dejligt, at seerne kunne mærke den begejstring, vi selv havde,” siger Camilla Rozenfeld, der kun har fået sovet 4-5 timer i nat.

Saltstang galt i halsen

Camilla Rozenfeld og Johannes Langkilde sendte live fra DR’s valgcenter på rådhuset i Tønder, hvor Johannes Langkilde gik rundt og tilbød saltstænger.

Op til valgdagen havde de trænet et par gange sammen for at være klar.

”Det var, som om det hele lykkedes. Det var den fedeste valgaften nogensinde. Det var skønt at være vært sammen med en så sød og professionel landsvært som Johannes Langkilde,” siger Camilla Rozenfeld.

Aftenens dramatiske højdepunkt opstod, da Johannes Langkilde fik en saltstang galt i halsen.

”Det tog lidt tid, før han var ovenpå igen, og der nåede jeg lige at blive lidt bange for, at jeg skulle stå der på live-tv alene uden ham,” siger Camilla Rozenfeld.

Camilla Rozenfeld er til daglig chef for DR Trekanten og var for nogle år siden reporter på Lorry. Men hun har aldrig lavet live-tv, hvor der var så meget på spil før.

”Det var en fed og tryg oplevelse at arbejde sammen med nogle, der har prøvet at lave en så stor produktion før,” siger hun.

0 Kommentarer