DR udskyder jysk prikkerunde

De første DR-medarbejdere skulle have haft prikket i dag - 8. maj, og DR Jylland skulle være stedet, de første journalister og andre medarbejdere ville få fyresedlen.

De første DR-medarbejdere skulle have haft prikket i dag – 8. maj, og DR Jylland skulle være stedet, de første journalister og andre medarbejdere ville få fyresedlen.

Men DR har udsat prikkerunden til midt i juni. Det sker efter pres fra medarbejderne i Jylland, der i et åbent brev til DRs ledelse har bedt om at »tage højde for de eventuelle politiske initiativer om øget tilførsel af kapitel til DR«. Det skriver DRs medarbejderblad Dråben.

Initiativet fra medarbejderne kommer efter Kulturminister Brian Mikkelsens positive holdning overfor en eventuel genforhandling af publicservice-kontrakten.

Medarbejderne håber på, at der måske kan reddes stillinger.

DR-medarbejdere i København kan stadig blive ramt af en fyringsrunde i denne uge. Det gælder afdelingerne DR Teknologi & Service, DR HR, Direktionssekretariatet, DR Jura og DR kommunikation. Afdelingerne vil i morgen 9. maj sandsynligvis blive ramt af fyringer. Det oplyser DR Kommunikation til Journalisten.dk

DRs bestyrelse holder i dag møde for at drøfte de nye muligheder, som en genforhandling af publicservice-kontrakten giver.

 

0 Kommentarer