Nyhedsoverblik

data_usage
chevron_left
chevron_right
09:33 02.02.2024 Morten Bjerregaard

DR tilføjer oplysninger efter Ekstra Bladet-henvendelse

DR tilføjer oplysninger efter Ekstra Bladet-henvendelse

Her ses nogle af skuespillerne i TV2's familiejulekalender 'Valdes jul'. Emil Nicolai Helms/Ritzau Scanpix

For nyligt udkom DR med en række artikler om dårlige arbejdsvilkår for børn på julekalenderproduktioner – heriblandt historien om, at Cosmo Film, producenten bag TV 2-julekalenderen ‘Valdes Jul’, var blevet politianmeldt af forældreparret til en 10-årig børneskuespiller.

Her bliver moren til børneskuespilleren, Louise Kjær Kuscu, interviewet, og hvor hun i skarpe vendinger kritiserer produktionsselskabet.

Men ifølge Ekstra Bladet har moren ikke været helt uvildig, da hun selv har arbejdet som pre-production manager ved konkurrenten, DR-julekalenderen ‘Theo og den magiske talisman’.

Dette fremgik ikke oprindeligt i DR-artiklen, men efter Ekstra Bladets henvendelse til DR har de nu tilføjet Louise Kjær Kuscus kendskab til branchen i alle artikler, hvor hun udtaler sig om sagen.

”Hvis det kan problematiseres, så går vi ind og præciserer, og det har vi faktisk besluttet at gøre ved at skrive hendes titel som freelance produktionsleder for flere forskellige steder,” udtaler Mikkel Worsøe Andersen, der er redaktionschef for Samfund i DR Nyheder, til Ekstra Bladet.

SENESTE NYT

Flere nyheder