Nyhedsoverblik

data_usage
chevron_left
chevron_right
07:41 28.12.2022 Anna Sol Jørgensen

DR løfter sløret for det nye Orientering på P1

DR løfter sløret for det nye Orientering på P1

Philip Davali/Ritzau Scanpix

P1 Orientering kommer ikke til at lyde, som det plejer at gøre, når programmet igen bliver sendt på den anden side af nytår.

I stedet for at være en lang nyheds- og debatflade i to timer, vil programmet have en direkte nyhedsflade rundt om to podcasts. Det skriver DR i en pressemeddelelse.

“Det vil stadig være et flow-program på to timer i hverdagene – men som noget helt nyt kombinerer vi LIVE og monterede podcasts i samme nyheds- og aktualitetsflade. Vi giver med andre ord lytterne på P1 det bedste fra to verdener,” siger Anders Emil Møller, ledende redaktionschef hos DR Nyheder.

Den ene af de to podcasts bliver ‘Orientering Udsyn’, som er en ny en af slagsen, der skal produceres af den nuværende redaktion på Orientering.

Den anden er podcasten ‘Slotsholmen’, der bliver produceret af DR’s politiske redaktion på Christiansborg.

P1 Orientering med Slotsholmen og Udsyn giver lytteren perspektiv på dagens største nyheder. Vi er i maskinrummet i dansk politik og giver lytteren udsyn med historier, de ikke altid ved, at de vil høre. Det bedste selskab på farten, under madlavningen eller i sofaen”, siger Anders Emil Møller, ledende redaktionschef i DR Nyheder, i pressemeddelelsen.

Omlægningen af P1 Orientering sker i forbindelse med DR’s digitaliseringsstrategi, der blandt andet også betyder, at DR2-flagskibet Deadline skal være anderledes.

SENESTE NYT

Flere nyheder