Nyhedsoverblik

data_usage
chevron_left
chevron_right
07:56 13.02.2023 Ritzau

DR beklager Grand Prix-overbelastning

Tiden trak ud, da Danmark skulle finde finalisterne i årets melodigrandprix, der løb af stablen i Næstved Arena lørdag aften.

Seerne kunne stemme både over sms og i en app, men den server, appen kørte på, var nemlig overbelastet. Der var simpelthen for mange, der stemte på én gang, i forhold til hvad den kunne klare.

”Vi er virkelig, virkelig kede af den gene, det har været,” lyder det fra Erik Struve Hansen, der er DR’s programansvarlige for melodigrandprixet.

”Vi kan garantere, at det resultat, der kom ud af aftenens melodigrandprix, er korrekt. Der var et meget tydeligt billede hele vejen igennem,” forsikrer han.

Erik Struve Hansen oplyser, at serveren er en service, DR får fra en udbyder. DR er nu i gang med at få en redegørelse for, hvad der er sket, og hvordan det kunne ske.

”Det er den samme løsning, vi har kørt med andre år. I aften drillede teknikken. Og er der nogle, der er ærgerlige, så er det da mig. Jeg synes virkelig, virkelig, at det var generende,” lyder det fra den programansvarlige.

Sangeren Reiley vandt det danske melodigrandprix med nummeret “Breaking My Heart”.

SENESTE NYT

Flere nyheder