DR beklager fejl på et sekund

Syv sekunder? Seks sekunder? Eller måske seks et halvt sekund? DR bliver hånet for indslag om Twitters videofunktion Vine - men scorer stærkt på fejlrettelsen (Opdateret 10:00 På Android er Vine endnu kortere)

I et indslag onsdag aften fortalte DR Nyheder 14 gange, at Twitter med funktionen Vine har givet sine brugere mulighed for at lægge syv sekunder lange videoer på nettet. Det udløste med det samme hånlige kommentarer på Twitter. Dels fordi Vine blev introduceret i januar, dels fordi det ikke er syv sekunder, men derimod seks sekunder lange videoklip, folk har fået mulighed for at dele.

De hånlige kommentarer blev dog elegant punkteret af DR, der valgte at beklage historien – på Vine:

I øvrigt er Vine-videoer hverken seks eller syv sekunder lange. De er seks et halvt sekund lange:

 

På Twitter viser Lars Damgaard Nielsen, at Vine faktisk er kortere end seks sekunder på Android:

 

 

Opdateret 10.00 med Lars Damgaard Nielsens korrektion.

2 Kommentarer

Joshua Christensen
20. JUNI 2013
Kan godt lide at TV Avisen
Kan godt lide at TV Avisen fortælle at man godt kan lade de unge bruge Vine, men glemmer at advare om at Vine er fyldt med S3x og P0rn
Andreas Hansen
20. JUNI 2013
Hvor er det dejligt med så
Hvor er det dejligt med så elegant og enkelt et eksempel på, hvor effektivt det er at svare modtageren tilbage i det sprog og på den platform, vedkommende foretrækker - og som bedst støtter op om ens budskab.

Rygmarvsreaktionen er ellers ofte at bringe en simpel berigtigelse i samme format, som fejlen blev begået i, i stedet for at tænke på modtageren - og i stedet for at tænke bare lidt kreativt.

Og - nåh ja - så er det bare svært at komme uden om, at 'show it - don't tell it' bare virker :)