DR-ansatte i oprør over fyrede chefer til galla-koncert

Utilfredsheden breder sig i Danmarks Radio, efter at det er kommet frem, at to fyrede chefer er inviteret med til galla-åbningen af DRs nye koncerthus.

Utilfredsheden breder sig i Danmarks Radio, efter at det er kommet frem, at to fyrede chefer er inviteret med til galla-åbningen af DRs nye koncerthus.

Først har bestyrelsesmedlem Stig Paulsen valgt at udeblive fra gallakoncerten i protest. Det sker, fordi både tidligere generaldirektør Christian S. Nissen og tidligere bestyrelsesformand Mogens Munk Rasmussen har modtaget en invitation, selv om de blev fyret fra DR på grund af dårligt økonomisk lederskab under opførelsen af den nye DR-by i Ørestad.

Nu protesterer DR-journalist Mogens Rubinstein også imod invitationen af de to:

"Jeg synes således, det er hamrende uretfærdigt, at de ledere, der ikke slog til, er inviteret med til festen, mens de, der har måttet forlade DR på grund af de pågældende lederes forsømmelser, ikke er inviteret med," skriver DRs Mogens Rubinstein i et indlæg på Journalistgruppen i DR.

Mogens Rubinstein vil dog møde op til koncerten alligevel. Han opfordrer sine kolleger til at bakke op om deres nuværende abejdsplads og lægge fortidens fejl bag sig.

"Vi der stadig er i DR kan desværre ikke ændre noget for de fyrede kolleger eller for danskerne, der i årevis må lide under dårligere programmer og tjenester, fordi tidligere chefer brugte alt for mange penge på økonomisk letsind og uansvarlighed. Men jeg ville finde det helt forkert som medansvarlig for fortid, nutid og fremtid i DR at demonstrere afstand til det nuværende DR, selv om der som det ses også sker fejl i dag," skriver han.

0 Kommentarer