Nyhedsoverblik

data_usage
chevron_left
chevron_right
10:18 01.10.2021 Sebastian Goos

DR ansætter vært fra TV 2 News til ’Genstart’

DR ansætter vært fra TV 2 News til ’Genstart’

Anna Ingrisch skifter til DR fra en stilling på TV 2 News Foto: Niels Ahlmann Olesen/Berlingske/Ritzau Scanpix

Anna Ingrisch bliver ny vært på DR-nyhedspodcasten ’Genstart’ fra 1. december.

Det skriver DR i en pressemeddelelse.

Hun kommer fra en stilling på TV 2 News, hvor hun blandt andet har været vært for ’Besserwisserne’. Tidligere var hun også en del af Radio24syv.

”Jeg har været helt utrolig glad for min tid på TV 2 News, mine kolleger og holdet på ’Besserwisserne’. Nu glæder jeg mig meget til igen at lave radio. Redaktionen på ’Genstart’ har skabt et enestående godt program, som mange er virkelig glade for. Det bliver fantastisk at være med,” siger Anna Ingrisch i pressemeddelelsen.

SENESTE NYT

Flere nyheder