Dokumentarstjerne præsenterer sin vinderfilm

Anders Østergaard fortsætter med at vinde priser for sin udsendelse "Burma VJ - Reporter i et lukket land". Senest blev det til en Bodil for årets bedste danske dokumentar. Ved en specialvisning på lørdag er det muligt at møde instruktøren.

Anders Østergaard fortsætter med at vinde priser for sin udsendelse "Burma VJ – Reporter i et lukket land". Senest blev det til en Bodil for årets bedste danske dokumentar. Ved en specialvisning på lørdag er det muligt at møde instruktøren.

Årets bedste dokumentarfilm på CPH:Dox. Hovedprisen på International Documentary Festival i Amsterdam. Og nu senest en Bodil for årets bedste dokumentar.

Anders Østergaards unikke dokumentarfilm om de buddhistiske munkes opstand i Burma bliver ved med at høste priser. Vil man møde manden selv, så er chancen der på lørdag i Grand Teatret, hvor han fortæller om filmen og dens tilblivelse kl. 10 om formiddagen.

I filmen medvirker en række burmesiske videoreportere, som risikerede langvarige fængselsdomme ved at gøre det, som de ønskede allermest: at vise omverdenen, hvordan militærjuntaen systematisk undertrykker sit folk

Inden visningen på lørdag kan du her se et interview med Anders Østergaard, som Journalisten.dk bragte tidligere i år. 

0 Kommentarer