Nyhedsoverblik

data_usage
chevron_left
chevron_right
09:21 18.06.2021 Anna Sol Jørgensen

DMJX’ rektor stopper ved udgangen af juni

Rektor på Danmarks Medie- og Journalisthøjskole (DMJX)  siden 2019, Trine Nielsen, stopper ved udgangen af måneden.

Det oplyser DMJX i en pressemeddelelse.

”Jeg er rigtig glad og stolt over der, hvor skolen er i dag, og jeg kan derfor med god ro i maven give stafetten videre til en anden. Det er en skole med nogle fantastiske kolleger og studerende og et højt fagligt niveau,” siger Trine Nielsen i pressemeddelelsen.

Jens Grund er blevet konstitueret som ny rektor og forsknings- og udviklingschef. Helle Kryger Aggerholm er konstitueret prorektor. Begge er konstitueret til udgangen af året, hvorefter stillingen som rektor bliver slået op.

DMJX fik i foråret igen kritik for økonomistyringen på skolen, da Deloitte afleverede sit revisionsprotokolat. Blandt andet har skolen ikke haft overblik over medarbejdernes afvikling af ferie, og reglerne har ikke været overholdt ved afvikling af kurser, der har givet underskud. Derudover har der været problemer med kreditorstamdata, som er det, der kan udnyttes til at svindle.

Trods den mangelfulde økonomistyring får Trine Nielsen rosende ord med på vejen fra bestyrelsesformand Lisbeth Knudsen.

”Der er ingen tvivl om, at Trine efterlader skolen et bedre sted, end da hun overtog som rektor, og vi ser frem til forhåbentlig at kunne høste frugterne af hendes og adskillige kollegers hårde arbejde på skolen med akkrediteringsprocessen, og til at starten kan gå til et fantastisk projekt med nyt byggeri i Ørestaden til vores campus i København,” siger hun i pressemeddelelsen.

 

 

SENESTE NYT

Flere nyheder