DJ’s nye næstformand på plads i jobbet

Umiddelbart før sit 10 års-jubilæum på Ekstra Bladet har Lars Werge tjekket ud fra Rådhuspladsen og ind på Gammel Strand. Det nye liv som næsteformand i Dansk Journalistforbund begyndte i dag.

Umiddelbart før sit 10 års-jubilæum på Ekstra Bladet har Lars Werge tjekket ud fra Rådhuspladsen og ind på Gammel Strand. Det nye liv som næsteformand i Dansk Journalistforbund begyndte i dag.Den nu tidligere tillidsmand på Ekstra Bladet kunne i dag efter et par søvnløse nætter endelig sætte sig i stolen som DJs nye næstformand. Søvnmanglen skyldes ikke mindst vedvarende tankemylder, fordi det aldrig har ligget i kortene, at han skulle være næstformand.

"Jeg blev journalist af samme grund som alle andre – jeg ville i tv," sagde han i sine velkomstord på Gammel Strand – og korrigerede derpå hurtigt sin egen morsomhed.

"Nej, jeg ville selvfølgelig afsløre magthaverne, som alle andre rigtige journalister. Og nu er jeg selv vel blevet en del af magten," lød det eftertænksomt.

Lars Werge blev næstformand efter et dramatisk slutforløb, hvor han tæt på delegeretmødet valgte at udfordre den nu forhenværende næstformand Fred Jacobsen.

0 Kommentarer