DJ’s formænd genvalgt

Der var ingen modkandidater til formand Lars Werge og næstformand Tine Johansen ved delegeretmødet. ”Sateme rørende at blive bakket op på den måde,” lød det fra den genvalgte formand. Tre kvinder blev topscorere i valget til ny hovedbestyrelse

Der var stående applauser til både Lars Werge og Tine Johansen, da de ved DJ's delegeretmøde blev genvalgt som henholdsvis formand og næstformand.

"Det er sateme meget rørende at blive bakket op på den måde. Jeg vil gøre alt for at leve op til de forventninger, jeg hører i jeres opbakning til mig. Tusind tak skal I have," lød Lars Werges reaktion. 

Også Tine Johansen havde de kraftige gloser fremme, da hun midt i glæden bemærkede, at "det har været pissefrustrerende og pissehårdt – hold kæft, hvor er I kritiske, og man får så mange tæv."

Tre øvrige kandidater kom ikke blandt de 13, der blev valgt, nemlig Per Roholt, DJ Kommunikation, der fik 112 stemmer, Peter Pishai Storgaard, DJ Kommunikaiton, som fik 90 stemmer, og David Wedege, Nordiske Medier, med 54 stemmer.

Roholt, Storgaard og Wedege blev herefter valgt som supplanter til hovedbestyrelsen i den nævnte prioritetsrækkefølge.

Der blev afgivet stemmer fra 348 delegerede, der hver havde mulighed for at stemme på op til 12 kandidater.

Kommentarer
7
Poul Struve Nielsen
24.04.17 11:58
Tre studerende og ingen
Tre studerende og ingen repræsentant fra DJ Kommunikation. Formentligt har kun få travle kommunikationsmedlemmer deltaget, mens masser af studerende synes, det må være spændende at komme til delegeretmøde (det er det også, afgjort). Men det er altså en stor gruppe at have uden indflydelse. Jeg synes det må udgøre en udfordring for forbundet.
Fremhævet af Journalisten
Peter Pishai Storgaard
24.04.17 12:15
Hej Lasse,

Hej Lasse,

Jeg er valgt for DJ Kommunikation - ikke Kreds 1. :)
Fremhævet af Journalisten
Lasse Højsgaard
24.04.17 12:27
Ok, tak.
Ok, tak.
Fremhævet af Journalisten
David Wedege
24.04.17 13:57
De studerendes engagement er
De studerendes engagement er kun en berigelse. Men det er et problem, hvis der ikke sidder en fotograf. Det er er problem, hvis der ikke sidder en kommunikatør. Det er et problem, hvis der ikke sidder en studerende. Den demokratiske struktur i DJ er forældet, og en ny struktur kunne måske være et repræsentantskab kombineret med en uafhængig liste. Det betyder reelt, at observatørerne skal flyttes hen til bordet (Her tænker jeg dog ikke på kredsene).

I øvrigt vil jeg gerne takke de delegerede for, at mit navn blev skrevet på 143 sedler samme formiddag som min opstilling blev offentliggjort skriftligt. Det tager jeg som opbakning til mit ønske om at kunne understøtte HB ved eventuelt frafald.
Fremhævet af Journalisten
Villy Dall
24.04.17 18:56
David er fra Nordiske Medier
David er fra Nordiske Medier
Fremhævet af Journalisten
Øjvind Hesselager
24.04.17 20:10
Tak Villy. Rettet. Kh
Tak Villy. Rettet. Kh
Fremhævet af Journalisten
Karen Hedegaard
25.04.17 08:26
... Den ene af de studerende
... Den ene af de studerende (Thilde Høybye) er dog kommunikationsstuderende.
Fremhævet af Journalisten
Denne artikel er lukket for kommentarer.
data_usage
chevron_left
chevron_right