DJ’s formænd genvalgt

Der var ingen modkandidater til formand Lars Werge og næstformand Tine Johansen ved delegeretmødet. ”Sateme rørende at blive bakket op på den måde,” lød det fra den genvalgte formand. Tre kvinder blev topscorere i valget til ny hovedbestyrelse

Der var stående applauser til både Lars Werge og Tine Johansen, da de ved DJ's delegeretmøde blev genvalgt som henholdsvis formand og næstformand.

"Det er sateme meget rørende at blive bakket op på den måde. Jeg vil gøre alt for at leve op til de forventninger, jeg hører i jeres opbakning til mig. Tusind tak skal I have," lød Lars Werges reaktion. 

Også Tine Johansen havde de kraftige gloser fremme, da hun midt i glæden bemærkede, at "det har været pissefrustrerende og pissehårdt – hold kæft, hvor er I kritiske, og man får så mange tæv."

Tre øvrige kandidater kom ikke blandt de 13, der blev valgt, nemlig Per Roholt, DJ Kommunikation, der fik 112 stemmer, Peter Pishai Storgaard, DJ Kommunikaiton, som fik 90 stemmer, og David Wedege, Nordiske Medier, med 54 stemmer.

Roholt, Storgaard og Wedege blev herefter valgt som supplanter til hovedbestyrelsen i den nævnte prioritetsrækkefølge.

Der blev afgivet stemmer fra 348 delegerede, der hver havde mulighed for at stemme på op til 12 kandidater.