Nyhedsoverblik

data_usage
chevron_left
chevron_right
11:32 22.02.2023 Kerstin Bruun-Hansen

DJ vil med på den grønne omstilling

Toget med grøn omstilling buldrer derudad, og Dansk Journalistforbund må som faglig organisation ikke stå alene tilbage på perronen, når toget er kørt.

Sådan lød begrundelsen, da en enig hovedbestyrelse i Dansk Journalistforbund tirsdag vedtog at indstille til DJ’s delegeretmøde i april, at forbundet skal arbejde med sin grønne profil.

Konkret skal delegeretmødet beslutte, om DJ’s hovedbestyrelse skal pålægges at nedsætte en intern arbejdsgruppe, der skal arbejde med forbundets grønne profil og komme med forslag til tiltag, der kan bidrage til bæredygtighed og grøn omstilling.

Tiltagene kan omhandle både DJ som arbejdsplads samt for eksempel efteruddannelse og/eller kursustilbud til DJ-medlemmerne. Det kan være kurser i klimaformidling og klimakommunikation eller andet, der giver inspiration til, hvordan DJ’s medlemmer kan arbejde med grøn omstilling på deres arbejdspladser.

Hovedbestyrelsen vedtog forslaget nærmest uden debat, men i sidste ende er det DJ’s delegeretmøde i april, der skal beslutte, om DJ skal med på den grønne omstilling.

SENESTE NYT

Flere nyheder