DJ har nu over 15.000 medlemmer

Dansk Journalistforbund bliver fortsat ved med at vokse. Væksten skyldes især, at mange studerende vælger at melde sig ind.

Dansk Journalistforbund bliver fortsat ved med at vokse. Væksten skyldes især, at mange studerende vælger at melde sig ind.

For to år siden rundede DJ en milepæl, da man passerede 14.000 medlemmer. Nu kan forbundet endnu en gang glæde sig over markant medlemsfremgang.

Antallet af medlemmer har nemlig netop passeret 15.000.

Det oplyste forbundets formand, Mogens Blicher Bjerregård, på dagens hovedbestyrelsesmøde:

"Vi havde ikke regnet med, at vi skulle nå 15.000 så hurtigt. Og det er især bemærkelsesværdigt, at det er rigtigt mange studerende, som melder sig ind," fortalte han til HB.

Mogens Blicher Bjerregård supplerede med, at de mange nye medlemmer ikke får den store betydning i forhold til journalistforbundets budget.

"Men det betyder rigtig meget på lang sigt og er godt for forbundet. For det er dem, der skal bygge DJ videre," bemærkede han.

Fremgangen er i øvrigt en langvarig og vedvarende tendens. For godt 20 år siden havde DJ således blot 6072 medlemmer. Og siden er det kun gået frem.

I år 2000 var medlemstallet oppe på 10.132 medlemmer, og de seneste tre år har man i snit fået 1000 ekstra medlemmer årligt. 

0 Kommentarer