DJ-chef fratræder efter 20 år: ”Et stort tab”

Afdelingsleder og forhandlingschef i Dansk Journalistforbund Claus Iwersen stopper efter mere end 20 år i organisationen

Afdelingslederen for Arbejdsliv i Dansk Journalistforbund er fratrådt sin stilling i udgangen af september og er derfor fristillet, hedder det i en intern mail fra Dansk Journalistforbund. I mailen oplyses det, at Claus Iwersen efter eget ønsket har bedt om en fratrædelsesaftale.

”Jeg har modtaget en orientering om, at Claus har ønsket at fratræde sin stilling. Det er et stort tab for DJ, da Claus har spillet en stor rolle for organisationen og for medlemmerne i mere end to årtier. Claus har været ansvarlig for et hav af forhandlinger og har uddannet flere generationer af tillidsfolk – herunder mig selv. Derfor vil jeg gerne sige en dybfølt tak, og jeg ønsker Claus det allerbedste fremover,” siger DJ-formand Tine Johansen.

Af den interne mail fremgår det, at forhandlingskonsulent Marianne Molin konstitueres som chef for Arbejdsliv, indtil en ny chef tiltræder.

Stillingen som chef for Arbejdsliv vil blive opslået hurtigst muligt, hedder det i samme mail.

Mere end 20 år i Dansk Journalistforbund

Claus Iwersen har været tilknyttet Dansk Journalistforbund siden 1999. Han har siden 2007 være forhandlingschef i forbundet, hvor han har stået i spidsen for DJ’s forhandlingsafdeling.

I de sidste 14 år har Claus Iwersen blandt andet udviklet forbundets strategiske mål på overenskomstområdet, rådgivet den politiske ledelse og været ansvarlig for uddannelse og rådgivning af tillidsrepræsentanter.

Han har siden 2020 være leder for DJ Arbejdsliv, som varetager Dansk Journalistforbunds interesser inden for forhandling, arbejdsmiljø, karriererådgivning og freelancespørgsmål.

Claus Iwersen har indtil sin aftrædelse være medlem af Dansk Journalistforbunds overordnede ledergruppe med personaleansvar i afdelingen Arbejdsliv.

0 Kommentarer