Ditte Okman skal lave bagsider på Ekstra Bladet

Ditte Okman har lagt skandalerne bag sig og skal henover sommeren lege på Ekstra Bladets bagsider, fortæller hun til Journalisten.dk (Rettet).

Ditte Okman har lagt skandalerne bag sig og skal henover sommeren lege på Ekstra Bladets bagsider, fortæller hun til Journalisten.dk (Rettet).

Siden sidste forår har Ditte Okman været gennem en skandalesag, opsigelse fra Venstres pressetjeneste, en mediepause, en tid som kommerciel blogger og klummeskribent. Og nu, i hvad der godt kunne ligne et minicomeback, skal hun overtage pennen på Ekstra Bladets bagside.

»Jeg dummede mig dengang, og det har jeg sagt undskyld for. Jeg er rigtig glad for, at der er plads til at komme tilbage. Jeg glæder mig sindssygt meget til at komme i gang og har også lidt ærefrygt. Men det skal nok blive sjovt,« siger Ditte Okman til Journalisten.dk.

Ditte Okman indtager dermed en arena, der tidligere er blevet præsideret over af den politiske blogger Michael Jeppesen. Han blev Ditte Okmans banemand, da han på sin blog offentliggjorde en statusopdatering fra Okmans Facebookside, hvor hun kaldte en kioskmedarbejder på Christiansborg for "psykisk syg". Ditte Okman var på det tidspunkt ansat i Venstres pressetjeneste, men sagen førte til at hun forlod sin stilling.

Ditte Okman og den relativt ukendte Jens Brandt skal skrive bagsiderne på skift og nogle gange i fællesskab. Hvad emnerne vil blive, kan hun ikke komme nærmere på nuværende tidspunkt, men hun fortæller at hun nok kommer til at skrive en masse om tv.

»Jeg er ansat til at være Ditte Okman. Jeg vil forsøge at lave noget der er underholdende, men sikkert også irriterende. Det, jeg synes er sjovt, er at udpege alt det forlorne, det opblæste og prøve at muntre mig lidt over det. Det skal være varmt og kærligt, men også strengt og uhørt,« siger hun.

Der er endnu ikke sat slutdato på aftalen med Ekstra Bladet, og man kan godt regne med at se Ditte Okmans meninger pryde bagsiden i hvert fald henover sommeren. Du kan læse Ditte Okmans første bagside i Ekstra Bladet på mandag.

Rettet 17:17: Ditte Okman blev ikke afskediget fra Venstre, hun sagde selv op. Hun skulle ikke arbejde sammen med Jens Bang på bagsiden, men derimod Jens Brandt.

1 Kommentar

Michael Bjørnbak Martensen
23. JUNI 2011
Re: Ditte Okman skal lave bagsider på Ekstra Bladet

Dejligt - held og lykke.

Mange taler om  at vove og at miste fodfæstet - og det der med at leve. Men kun få gør noget ved det..

http://home1.stofanet.dk/lwj/citater_og_digte.htm