search

Dialog udvikler DJ

DJ har kun indflydelse i medie- og kommunikationsbranchen fordi medlemmerne stiller krav til forbundets politik, service og udvikling.

DJ har kun indflydelse i medie- og kommunikationsbranchen fordi medlemmerne stiller krav til forbundets politik, service og udvikling. Uden udvikling går vi i stå, og bliver mindre relevant for medlemmerne. Derfor indbyder jeg til dialog om DJ's fremtid i hele landet.

Er DJ det samme sted som medlemmerne, og er DJ på vej det rigtige sted hen? Det er afgørende at få svar på, om det enkelte medlem er tilfreds med DJ. Vi skal stille de svære spørgsmål og udfordre hinanden- også selv om, det måske egentlig går meget godt.
En faglig organisation som DJ skal ændre sig og følge med tiden, vi skal turde rykke os, tænke nyt og stille spørgsmålstegn ved, om vi har det rigtige fokus.

Er vi for eksempel i DJ gode nok til at hjælpe medlemmerne til at danne og vedligeholde uformelle faglige netværk? Hvad ønsker medlemmerne af disse netværk, og hvilke områder skal vi satse på?

Øget fokus på netværk er blot et af områderne, vi berører, når næstformand Fred Jacobsen og jeg sammen med tillidsfolk, hovedbestyrelsesmedlemmer og andre interesserede medlemmer tager rundt i landet for at søge dialogen om DJs udvikling.

Vi startede torsdag i Århus, og i de næste måneder kommer vi 12 andre steder i landet. Jeg håber, mange vil deltage og give os ideer til et bedre DJ, også på vores nye debatsite DJidialog.dk, hvor der er blogindlæg og videoer fra medlemsmøderne, og hvor alle kan deltage aktivt i debatten om DJ's fremtid.

Vær med og fortæl, hvad der er vigtigst at gøre for kontingentkronerne?

Her kan du se, hvornår vi er tæt på dig.

 

Kommentarer
0
Denne artikel er lukket for kommentarer.
keyboard_arrow_up
Tilbage til toppen