Det glade nummer!

Normalt forholder Journalisten sig kritisk til medieudviklingen og sætter tunge tanker i gang hos os selv, vores kilder og vores læsere.

Normalt forholder Journalisten sig kritisk til medieudviklingen og sætter tunge tanker i gang hos os selv, vores kilder og vores læsere. I denne udgave har vi 12 glade sider, hvor vi giver vi alle parter lidt til den søde tand og en pause fra bekymringerne. Vi sætter fokus på de mange gode ting, som udviklingen har skabt de sidste 10 år. Oplev optimismen spire. Men nyd det, så længe det varer. For straks efter er vi tilbage ved alvoren med terrortrusler mod JP og juraproblemer for illustratorer.
 

2 Kommentarer

Troels Evold Widding
9. NOVEMBER 2009
Re: Det glade nummer!

Hej Vinh

Svaret er kort og præcist: Nej, vi fik intet gratis mod at nævne deres navn. 

mvh

Troels Evold Widding

Journalisten

Vinh Prag
9. NOVEMBER 2009
Re: Det glade nummer!

Det var fint at se alle de ting, vi kan glæde os over.

Det var også fint at se, at vores medlemskontingent ikke er gået til et hav af La Glace-lagkager, men at I var fornuftige nok til at bruge den samme til alle rubrikkerne. Hvorfor nogle af dem ikke havde fået chokoladebogstaver, men kun en slags tusch-streg, er der nok en fin forklaring på.

Nu handlede historien jo slet ikke om kager, men det kunne da være interessant at vide, om I fik location, kaffe og kage(r) gratis af La Glace mod at nævne dem flere steder? Det har næppe påvirket jeres journalistik, men jeg er nysgerrig.