Fravalgt

”Det giver en eventyrfornemmelse, at man ikke kan se, hvor trappen fører hen”

Hver dag afleverer fotografer billeder til deres kunder og redaktører, som aldrig bliver bragt. Forklaringerne kan være mange og gode, men indimellem er det et billede med en særlig plads i fotografens hjerte. Her tilbyder vi en plads til de dræbte darlings

HVAD: Møns Klint

FOTOGRAF: Simon Skipper, freelance

FRAVALGT AF: Camp Møns Klint

”Jeg tog billedet i efteråret sidste år, hvor jeg var hyret til at lave dronevideo af campingpladsen. De ville også gerne have lidt billeder af området, og det her endte faktisk med at blive mit yndlingsbillede.

At se verden fra oven har næsten automatisk wow-effekt, men her giver vinklen skråt oppefra og direkte ind på den næsten lodrette klint et ret interessant og nærmest forvrænget perspektiv. Jeg kan også supergodt lide, at skoven nærmest er en lavine af træer, der vælter ud over klinten. Det ser uvirkeligt ud og viser virkelig naturens kræfter. Samtidig har du trappen som et lille menneskeligt element, der skærer igennem det hele og på en måde inviterer en ind i billedet. Det giver en eventyrfornemmelse, at man ikke kan se, hvor den fører hen.

Jeg tror, billedet blev fravalgt, fordi det lå lidt ud over kundens behov. De har nok en masse billeder af klinten i forvejen, og dem, de valgte, var mere fokuseret på campingpladsen. Men måske skulle jeg have prøvet at sweettalke dem til at købe et stort print af det, for jeg kunne sagtens forestille mig det hænge i stor størrelse på en væg. Perspektivet gør, at man kan blive ved billedet i lang tid.”

Har du selv et fravalgt billede, der står dit hjerte særligt nært og gemmer på en god historie, så send det til keb@journalisten.dk

 

0 Kommentarer

Læs også

”Lyset i hans brille giver virkelig en vibe af gal videnskabsmand”

”Lyset i hans brille giver virkelig en vibe af gal videnskabsmand”

20. MAJ 2022
”Jeg kan godt lide, hun har de der kæmpestore øjne, og at hendes hænder lige er adskilt i et klap”

”Jeg kan godt lide, hun har de der kæmpestore øjne, og at hendes hænder lige er adskilt i et klap”

11. APRIL 2022