search

Det bliver ikke mig

HEADHUNT. Jeg vil gerne præcisere en oplysning i artiklen "Al magt til modarbejderne" i Journalisten nummer 12 om ledelsessituationen på Information.Jeg har ikke været i spil som hverken direktør eller såkaldt 'dobbeltwhopper' - altså chefredaktør og direktør i ét.

HEADHUNT. Jeg vil gerne præcisere en oplysning i artiklen "Al magt til modarbejderne" i Journalisten nummer 12 om ledelsessituationen på Information.

Jeg har ikke været i spil som hverken direktør eller såkaldt 'dobbeltwhopper' – altså chefredaktør og direktør i ét. Jeg har udelukkende gennemført samtaler med headhunterfirmaet og derefter ansættelsesudvalget i bestyrelsen om stillingen som chefredaktør.

Da jeg imidlertid ikke agter at forlade USA foreløbig, er jeg ikke kandidat i den proces, der går i gang 1. september. Jeg er ganske overordentlig glad for ansættelsen af Mette Davidsen-Nielsen som ny direktør og har i øvrigt intet andet end godt at sige om Bent Winther som chefredaktør.

– Annegrethe Rasmussen, journalist, Information

Kommentarer
0

Husk at skrive dit fulde navn og en gyldig mail-adresse i felterne ovenfor, ellers vil din kommentar blive fjernet. Du kan se Journalistens regler for kommentarer her.
Tak fordi du deltager i debatten!

keyboard_arrow_up
Tilbage til toppen