Designpriser til Arbejderen, Berlingske, Information og Politiken

Arbejderen vandt for bedste website, og Politiken og Information delte guldet for bedste avisforside ved prisfest for avisdesign i går. Berlingske vandt for iPad

Arbejderen vandt for bedste website, og Politiken og Information delte guldet for bedste avisforside ved prisfest for avisdesign i går. Berlingske vandt for iPad

Årets mediefestival Mediedagene blev rundet af i går med uddeling af priser for bedste avisdesign på print og web.

Blandt guldvinderne var Dagbladet Information, der modtog guldprisen for en forside med håndskrift. Den guldpris blev delt med Politiken, der vandt for Philip Ytournels forside-fortolkning af avisens redesign.

Du kan se de to forsider her (bladr til side 27 og 28 i præsentationen).

Også Dagbladet Arbejderen var blandt årets guldvindere. Den lille avis vandt for bedste webforside for avisens nye webdesign. Du kan selv nærstudere det nye Arbejderen.dk her.

I den åbne webkategori vandt Berlingske guld for avisens iPad-version – som i øvrigt vil blive kraftigt udbygget som led i mediehusets nye digitale strategi. Den kan du læse mere om her.

Sølvpriserne gik til Information, BT, Jyllands-Posten og Politiken i print-konkurrencen og til Kristeligt Dagblad, Jyllands-Posten, BT, Politiken, Berlingske og to gange Ekstra Bladet i web-konkurrencen.

Herudover var der hæder til 14 printsider og fem websider. 

Priserne blev uddelt af to juryer – en for print med Informations Christian Jensen i spidsen, og en for web med Kristeligt Dagblads Troels Behrendt Jørgensen i spidsen. 

Du kan se præsentationen af alle vinderne her

0 Kommentarer