Der skal spares på energien i Pilestræde

Når Berlingske Tidende til sommer flytter tilbage til Pilestræde, skal der spares på strømmen - for miljøet og bundlinjens skyld, skriver Business.dk.

Når Berlingske Tidende til sommer flytter tilbage til Pilestræde, skal der spares på strømmen – for miljøet og bundlinjens skyld, skriver Business.dk.

Det er ikke nok at skrive om klimaforandringer og CO2-udslip. Derfor vil der være energibesparende belysning og fjernkølingssystem i stedet for aircondition-anlæg i Det Berlingske Officins nye hovedkvarter, skriver Business.dk.

»Strømforbruget i de københavnske aktiviteter skal nedbringes med 50 procent i 2009 i forhold til 2006. Det er et ambitiøst mål, der kræver en indsats på mange områder,« siger koncernchefen i Det Berlingske Officin, Lisbeth Knudsen, til Business.dk.

Officinet arbejder desuden på at få miljøcertificeret sine trykkerier og køber i samarbejde med andre dagblade kun papir, der er skabt på baggrund af bæredygtig skovdrift.

»Der er konkrete besparelser at hente, og jeg er overbevist om, at klimaindsatsen på langt sigt vil få betydning for vores image blandt læsere og samarbejdspartnere,« siger Lisbeth Knudsen til Business.dk.

Den overordnede klimastrategi for koncernen er beskrevet af britiske Mecom, som ejer officinet. I øjeblikket arbejdes der på at formulere en mere omfattende klimastrategi.

0 Kommentarer