Nyhedsoverblik

data_usage
chevron_left
chevron_right
13:48 15.12.2022 Anna Sol Jørgensen

Der er størst rift om praktikpladserne hos DR og i Østjylland

Der er størst rift om praktikpladserne hos DR og i Østjylland

Mads Claus Rasmussen/Ritzau Scanpix

Som kommende mediestuderende praktikant skulle man i den grad lægge sig i selen for at skille sig ud fra bunken af ansøgere, hvis man søgte en praktikplads hos DR Livsstil og Fakta TV, P1’s Kulturredaktioner eller Kultur og Fakta tv i DR.

På de praktikpladser var der nemlig intet mindre end 23 ansøgere til hver opslået stilling. Det viser en opgørelse, Illustreret Bunker har lavet på baggrund af data fra praktikportalen.

Også Zetland har nogle af landets mest eftertragtede praktikpladser med 22 ansøgere per stilling, mens også Femina ligger højt på kommende praktikanters ønskeliste med 18 ansøgere per stilling, viser tallene.

Interessen for DR’s tv-redaktioner i Aarhus viser sig også i interessen for praktikpladser i Østjylland, hvor der i gennemsnit er 8,26 ansøgere per stilling, mens der i hovedstaden var 6,56 ansøgere per stilling. Tv-pladserne er da også dem, der med gennemsnitligt ni ansøgere per stilling er de mest eftertragtede praktikpladser. På andenpladsen kommer radio med seks ansøgere per stilling. Skrift fik fem ansøgere til hvert opslag, og i bunden ligger kommunikation med to ansøgere per stilling.

 

 

SENESTE NYT

Flere nyheder