search

Den lille forskel

Det blev en kvinde!

Det blev en kvinde! DR gjorde et stort nummer ud af, at institutionens nye generaldirektør blev en kvinde. Men gør det overhovedet en forskel, om det er en mand eller en kvinde, der sidder i spidsen for en mediearbejdsplads? Journalisten har opsøgt tre medier, hvor en kvinde har efterfulgt en mand som leder. Vi har spurgt journalister og andre ansatte, om de kan mærke forskel. Sandheden er, at forskellen angiveligt er mindre end lille.

Praktikanterne har 1. februar sat sig til rette i stolen på drømmemediet – eller det marginalmedie, der havde en ledig plads. Men er der overhovedet grund til at frygte specialmedier om fluefiskeri eller dagblade i den ydre provins – står de i vejen for den glorværdige karriere? Journalisten har opsøgt praktikanter fra årgang 2005 for at høre, hvor de er henne i dag. En ting er sikkert: Politiken åbner måske nok en masse døre. Men det gør marginalmedierne også.

Kommentarer
0

Husk at skrive dit fulde navn og en gyldig mail-adresse i felterne ovenfor, ellers vil din kommentar blive fjernet. Du kan se Journalistens regler for kommentarer her.
Tak fordi du deltager i debatten!

keyboard_arrow_up
Tilbage til toppen