Nyhedsoverblik

data_usage
chevron_left
chevron_right
14:01 15.07.2022 Anna Sol Jørgensen

“Den er helt gal”: Ekstra Bladet beklager læserbrev om Jarlov smækfyldt med fejl

“Den er helt gal”: Ekstra Bladet beklager læserbrev om Jarlov smækfyldt med fejl

Rasmus Jarlov påpeger syv faktuelle fejl i læserbrevet, der består af fem sætninger. Philip Davali/Ritzau Scanpix

Der er ikke så meget at rafle om. Et læserbrev om det konservative folketingsmedlem Rasmus Jarlovs parkering på en handicapplads under Folkemødet i Allinge var så smækfyldt med fejl, at det ikke skulle være blevet bragt i Ekstra Bladet.

Det erkender Ekstra Bladets opinionsredaktør, Mads Kastrup, overfor Berlingske.

“Den er helt gal. Vi må bare lægge os ned her og sige, at det er ikke i orden. Det læsebrev skulle slet ikke have været bragt. Det vil vi gerne medgive,” siger han til Berlingske.

I læserbrevet, der blev bragt tirsdag, bliver Rasmus Jarlov i overskriften beskyldt for at være ‘arrogant og ubehagelig’, og at han skulle have parkeret på tværs af fire handicappladser i raseri over parkeringsvagters påtale. Samtidig lød det, at Rasmus Jarlov ‘spadserede’ væk fra stedet – på trods af, at Rasmus Jarlov havde brækket foden og var på krykker.

Rasmus Jarlov skriver på Twitter, at han ‘indrømmer 100%, at jeg har dummet mig i forhold til min parkering på Bornholm. Når det så er gentaget igen, så går det altså ikke, at man i pressen kan skrive hvad som helst og gange en historie med 10 uden at have belæg for det’, skriver han til et skærmbillede af læserbrevet.

I tråden på Twitter påpeger Rasmus Jarlov syv faktuelle fejl i læserbrevet, der består af fem sætninger.

 

 

SENESTE NYT

Flere nyheder