Debat: Tvangslicensen må neddrosles

"Hvornår tager politikerne sig sammen og tillader borgere menneskerettigheder på området – og således tillader os at melde DR og tvangslicensbetalingen til DR fra?" spørger Kjeld Krageskov

Mastodonten DR’s voldsomme reklame for sig selv, egne produkter samt fortsatte eksistens er efterhånden endt på et uantageligt samt urimeligt højt niveau!

Vi er mange, som længes efter at kunne købe en radio samt et tv, som kan ”jamme” DR’s reklamer væk! 

DR’s promoveren sig selv er ulideligt at lytte til – kunne idiotiet ikke snart stoppe – eller, i det mindste, begrænses?

Licensbetalerne skal d.d. indtjene ca. 5.000 kroner til DR per år for at betale for programmer, som mange af os ikke er interesseret i at se og modtage!

Hvornår tager politikerne sig sammen og tillader borgere menneskerettigheder på området – og således tillader os at melde DR og tvangslicensbetalingen til DR fra?

Selv ser jeg i 80 procent af min tv-kigge-tid udenlandsk tv over min satellit samt via avisernes tv med mere.

Jeg kan således selv vælge nyheder, tv og radio af en langt bedre kvalitet end det vanlige DR-udbud. 

Jeg kan selv vælge de film, jeg vil se via Netflix, HBO, Nordic med flere.

En voldsom neddrosling af tvangslicens må nu snarest iværksættes! Det bør tilstræbes, at den tvangslicens, DR må opkræve for et meget smallere DR end dagens makværk, ikke må overstige 1.000 kroner per år per husstand i 2017- priser!
Som jeg lytter mig til på Christiansborgs vandrør, nærmer vi os et muligt flertal for at iværksætte disse ønsker til næste år, med ikrafttrædelse efter næste gerne fremskyndede medieforlig!

Kjeld Krageskov, Slagelse

0 Kommentarer