search

Debat: Tre sider om en latterlig fest!

”Hvad har I gang i? At bruge tre sider i det seneste nummer, i et ellers seriøst fagblad, på den mest idiotiske begivenhed,” spørger Gitte Stæhr Hansen. Øjvind Hesselager svarer

Af Gitte Stæhr Hansen, medlem af DJ

Jeg læser hver gang Journalisten med stor interesse. Men hvad har I gang i? At bruge tre sider i det seneste nummer, i et ellers seriøst fagblad, på den mest idiotiske begivenhed. En lille klikes initiativ til en ”Kefir fest”, der endda blev godkendt som mediespeciale for Anders Stahlschmidt og Kjeld Hybel! Ja, jeg tror ikke mine egne øjne.

Det er interessant at læse siderne om, at ”den nye journalisthøjskole” (bunkeren) allerede skal skiftes ud med en ny – helt hen i den økonomiske hamp. Men jeg er i chok over, at I bruger så meget plads på Kefir-festen. De har plattet sig til ægte tæpper for 150.000 kroner hos en tæppehandler, som tror, han får goodwill, plattet sig til tilskud fra Matas. Og plattet sig til at låne en flok får fra en bondemand (dyrevelfærd?).

Jeg er ikke i tvivl om, at det er de samme journalister, der har plattet sig til gratis entré i Tivoli og på museer og til koncerter ved at vise pressekortet. Vorherre Bevares. Er rystet over den del af journaliststanden – ikke underligt, at vi rangerer under brugtvognsforhandlere.

Og så gjorde de det for at gøre op med de journaliststuderende, der ”var lidt cool med solbriller og sorte spidse sko”.  De er såmænd nok blevet bedre journalister. Det, jeg troede var den ”rigtige” journalisthøjskole, har under Peter Kramhøfts ledelse tilsyneladende været alt andet. Og ikke underligt, at der blev oprettet nye uddannelser andre steder i landet som alternativ.

Svar fra Øjvind Hesselager, redaktør, Journalisten: 

Tak for responsen.

Jeg synes jo, det samlet fremgår af din kritik, at artiklen har givet masser af stof til eftertanke.

Selv læste jeg den som et udtryk for, at ”tiderne skifter”.

Det er et portræt af en vild ungdom, der fik lov at være vild.

Jeg ved ikke, om det er så dårligt. 

Kommentarer
0

Husk at skrive dit fulde navn og en gyldig mail-adresse i felterne ovenfor, ellers vil din kommentar blive fjernet. Du kan se Journalistens regler for kommentarer her.
Tak fordi du deltager i debatten!

keyboard_arrow_up
Tilbage til toppen