search

De tre store klumper

I denne uge forventer jeg, at lave de endelige aftaler om de tre største opgaver i forbindelse med relanceringen. Strukturen, designet og teknikken.

I denne uge forventer jeg, at lave de endelige aftaler om de tre største opgaver i forbindelse med relanceringen.

Strukturen, designet og teknikken.

Børge Kristensen, Contentwise , laver et udkast til strukturen på baggrund af en beskrivelse af det indhold, vi vil have på sitet. Udgangspunktet er en flad struktur uden menuer i mange lag. Til gengæld vil vi bruge nøgleord , som det overordnede struktureringsprincip. Det giver os mulighed for hele tiden at guide brugerne rundt til indhold, der relaterer sig til det, de er i gang med at læse.

En designer (Navnet kommer i løbet af ugen) er netop nu ved at regne på, hvor lang tid opgaven vil tage. Udgangspunktet for designet bliver simpelhed. Ingen avancerede javascript-menuer. Ingen flashnavigation. Men til gengæld en overskuelig og brugervenlig side, som ikke ser mærkelig ud i Opera, Safari og Firefox.

Personlig er jeg vild med sider som Sitepont.com . Men i øvrigt er det morsomt, hvor stærke følelser webdesign vækker selv hos personer, der ikke normalt interesserer sig synderligt for nettet.

Vertikal er ved at lave en oversigt over den tekniske del af projektet. Her er kravet, at vi så vidt muligt bruger standardmoduler i Drupal og undgår for mange fiksfakserier. Stabilitet og overskuelighed går forud or smarte finesser blandt andet, fordi systemet skal være let at vedligeholde. Det kan betyde, at nogle af vores ønsker til hjemmesiden sikkert må barberes væk, men det lever vi med.

Kommentarer
0

Husk at skrive dit fulde navn og en gyldig mail-adresse i felterne ovenfor, ellers vil din kommentar blive fjernet. Du kan se Journalistens regler for kommentarer her.
Tak fordi du deltager i debatten!

keyboard_arrow_up
Tilbage til toppen