De Konservative klager til Folketinget over pressen

Voldsom tumult i forbindelse med Henriette Kjærs afgang gjorde det stort set umuligt for De Konservative at deltage i deres eget gruppemøde. Nu klager de til Folketingets ledelse over pressen.

Voldsom tumult i forbindelse med Henriette Kjærs afgang gjorde det stort set umuligt for De Konservative at deltage i deres eget gruppemøde. Nu klager de til Folketingets ledelse over pressen.

Der var så megen opmærksomhed omkring Henriette Kjærs afgang som gruppeformand, at hun havde svært ved at deltage i sit eget gruppemøde på Christiansborg. Der var simpelthen for stort et sammenrend af journalister.

Derfor klager Det Konservative Folkeparti nu over pressens opførsel til Folketingets præsidium. Det skriver Kristeligt Dagblad.

»Medierne er jo både med- og modspillere for politikerne, og det er ikke, fordi vi vil smide pressen ud af Christiansborg,« siger De Konservatives nye gruppeformand, Tom Behnke, til Kristeligt Dagblad.

»Men jeg kunne godt tænke mig, at journalisterne ville respektere det, når en politiker siger 'ingen kommentarer'. Så skulle de give plads til, at man kan komme ind på sit kontor eller gruppeværelset eller ned i folketingssalen for at stemme. Mediernes optræden gør det indimellem umuligt for os at passe arbejdet,« fortsætter Tom Behnke.

Folketingets formand Thor Pedersen bekræfter, at der er indgivet en klage, og han tilføjer, at han er i dialog med Presselogens ledelse.

Formand for Presselogen, Henning Olsson, har ikke ønsket at kommentere sagen over for Kristeligt Dagblad.

1 Kommentar

Otto Barreth
28. JANUAR 2011
Re: De Konservative klager til Folketinget over pressen

Ja....det er aldeles uhørt og beklemende at se, hvorledes en hob af journalister, render i røven på politikerne.

Når et "offer" udmelder : INGEN KOMMENTAR , så må jagthundene trække sig.

Det burde være en menneskeret at kunne færdes, også for en politiker, uden et koppel gale hunde gør det umuligt at kunne bevæge sig.

Endnu står billedet tydeligt for mig, dengang en flok angreb Birte Rønn Hornbeck....pøj !