Nyhedsoverblik

data_usage
chevron_left
chevron_right
10:01 27.11.2023 Søren Frandsen

DBU’s buksekritik preller af på chefredaktører

DBU’s buksekritik preller af på chefredaktører

Danmarks landstræner Kasper Hjulmand forlader banen efter nederlaget i EM-kvalifikationskampen mellem Nordirland og Danmark. Bo Amstrup/Ritzau Scanpix

Tom Jensen og Christian Jensen, ansvarshavende chefredaktører på henholdsvis Berlingske og Politiken, har meget lidt forståelse for DBU og landstræner Kasper Hjulmand, der i den forgange uge kritiserede den danske presse for grimt sprogbrug og en meget kritisk tilgang til det danske herrelandshold i fodbold.

Særlig en kommentar fra Ekstra Bladets sportsredaktør om Kasper Hjulmands tøj har vækket Hjulmand og DBU’s ærgrelse.

”Kommentaren her er jo fodboldfaglig, og så har den et personligt aspekt også. Det, synes jeg, er fuldstændigt inden for rammen for at bedrive fodboldjournalistik og fodboldkritik,” sagde Christian Jensen i søndagens udgave af ’Presselogen’ på TV 2. Et synspunkt, der blev støttet af Tom Jensen.

Efter landsholdets nylige kvalifikation til næste års EM tonede Kasper Hjulmand tirsdag frem i ’Aftenshowet’ på DR, hvor han sagde, at flere medier laver ”opkast” i stedet for journalistik. En holdning, som DBU’s kommunikationschef, Jakob Høyer, videreformidlede i blandt andet DR’s medie-program ’Tabloid’.

SENESTE NYT

Flere nyheder