Datagraf er erklæret konkurs

Datagraf A/S er blevet erklæret konkurs. Trods konkursen holdes gældende aftaler i luften indtil videre, og andre dele af koncernen er uberørte.

Datagraf A/S er blevet erklæret konkurs. Trods konkursen holdes gældende aftaler i luften indtil videre, og andre dele af koncernen er uberørte.

Både Datagraf A/S og trykkeriet Datagraf Graphics A/S er blevet erklæret konkurs.

Erklæringen faldt i går torsdag, oplyser Datagraf på firmaets hjemmeside.

"Årsagen hertil er de økonomisk vanskelige vilkår i trykkeribranchen," lyder det.

Datagraf bruges som trykkeri af en lang række medier og magasiner, heriblandt Journalisten. Derudover leverer Datagraf redaktionelt indhold og rådgivning i forhold til både trykte og digitale udgivelser.

Datagraf har hovedsæde i Auning på Djursland, og selskabet var i slutningen af 2011 igennem en sparerunde. Her blev syv medarbejdere fra hovedsædet i Auning fyret, skrev lokalavisen Dinby.dk.

Firmaet oplyser på hjemmesiden, at de vil holde de fleste aktiviteter i gang.

"Trods konkursen kører alle aktiviteter på nær tryk og bogbind videre. Alle igangværende opgaver holdes i luften, så produktionsaftalerne overholdes. Kunderne betjenes således fortsat, og de faste kontaktpersoner står til rådighed i enhver henseende. Der er således ikke grund til unødig uro," skriver Datagraf.

De oplyser, at en løsning for den fortsatte drift forventes at falde på plads meget snart, og senest mandag vil der være nyt om situationen. Kunder opfordres til at holde øje med Datagrafs hjemmeside.

Det understreges, at alle øvrige selskaber i Datagraf-koncernen – herunder DG Media og DG Communications i Sverige og Norge – ikke er berørt af den erklærede konkurs.

Journalisten.dk følger op på konkursen og dens konsekvenser for medarbejdere og kunder.

0 Kommentarer