DANSK NET-SATSNING PÅ VEJ

www.25timer.dk bliver den første seriøse netavis i Danmark og regner med at blive førende på nyheder.

www.25timer.dk bliver den første seriøse netavis i Danmark og regner med at blive førende på nyheder.

Kolde, kontante nyheder, sport og erhverv vil fylde skærmen, når www.25timer.dk fra juli måned vil udkomme døgnet rundt, som den første danske netavis.
Med omkring 15 ansatte journalister satser idémændene bag avisen på at blive et af de førende nyhedsmedier i landet.
Vi skærer alt, hvad der hedder feature og baggrund fra og satser kun på nyheder. Vores mål er at blive blandt de bedste på nyhedsfronten, og det mener jeg godt kan lade sig gøre, når vi har skåret alt andet fra," siger Poul Høgsted, en af idémændene bag den nye avis.
Han har tidligere arbejdet på blandt andet TV 2 og Politiken og har også lavet PR, inden han gik i gang med netavisprojektet.
Budgettet det første år bliver i underkanten af 30 millioner kroner, og de penge er så godt som hentet hjem, så avisen kan begynde langsomt i juli måned, midt i agurketiden. Planen er, at 25timer.dk skal køre for fulde tryk, når EU-afstemningen finder sted i slutningen af september.
Poul Høgsted indrømmer, at han er meget inspireret af den måde, som norske Nettavisen har formået at arbejde sig frem til at blive et anerkendt og meget brugt nyhedsmedie i Norge. Og målet for 25timer.dk er da også hurtigt at blive blandt de mest besøgte hjemmesider i Danmark.
Vi skal hurtigt i top 5. Og vi skal helt klart ind og banke TV 2s hjemmeside. Men det burde også kunne lade sig gøre, for vi har ingen reelle konkurrenter, der laver det samme som os," siger Poul Høgsted, der satser på 200.000 besøg om ugen til at begynde med.
Som det første netmedie i Danmark er 25timer.dk i gang med at indgå en overenskomst med Dansk Journalistforbund, og begge parter regner med at have den på plads, inden avisen udkommer for første gang.
Det har tidligere været fremme, at også World Online ville lave en netavis baseret på nyheder, men det er endnu ikke endeligt besluttet.

0 Kommentarer