Dansk Mecom-signal ventes torsdag morgen

Samtidig med at hollandske rygter vil vide, at Mecom har givet bankerne garantier i form af ejendomme for at kunne forlænge kreditterne, venter den danske medieverden på, at onsdag skal blive tor

Samtidig med at hollandske rygter vil vide, at Mecom har givet bankerne garantier i form af ejendomme for at kunne forlænge kreditterne, venter den danske medieverden på, at onsdag skal blive torsdag.

Det er i morgen tidlig, at Mecom offentliggør årsrapport for hele gruppen og afslører, hvilke kreditaftaler der er indgået med bankerne for at drive medieimperiet videre.

Journalisten erfarer, at Berlingske Media – ejet af Mecom – meget tidligt på dagen vil følge trop og offentliggøre driftsresultat og en vurdering af både årets gang og de opnåede resultater.

Mecom er noteret på den såkaldt store børs, og ingen kilder omkring selskabet vil lække oplysninger.

Mecoms markedsværdi lyder ifølge Business.dk på cirka 660 mio. kroner, hvilket er 84 procent lavere end for et år siden.

Mecoms gæld på cirka 3,5 mia. kroner betyder, at der er mulighed for at bankerne smækker kassen i. Det på trods af store frasalg i Tyskland, Norge og Holland. Gælden har tidligere været på 4,8 mia. kroner.

0 Kommentarer