Danmarks værste “troll” er død

Avisernes læserbrevssider og nettets debatfora bliver kedeligere, efter at Danmarks "troll" nummer 1, Bo Warming, er død

Avisernes læserbrevssider og nettets debatfora bliver kedeligere, efter at Danmarks "troll" nummer 1, Bo Warming, er død

"Farverig" er et fattigt ord, når det gælder Bo Warming, en af Danmarks ivrigste debattører og læserbrevsskribenter, der fredag blev fundet død i sit hjem på Nørrebro.

Haven og huset i sig selv illustrerer så glimrende Bo Warmings kaotiske tilgang til meningsdannelse i Danmark.

Bo Warming kunne ytre sig om og med alt og alle og skyde 30 læserbreve af sted om dagen.

Han deltog i masser af debatter, med et politisk udgangspunkt i nærheden af Fremskridtspartiets stifter, Mogens Glistrup. Bo Warming var den første dansker, der blev dømt for racistiske udtalelser på nettet.

Bo Warming havde oprindeligt en kandidatgrad i kemi, inden han kastede sig over den politiske debat og en alternativ kropspolitik.

Han efterlader sig et tomrum – også selv om man måske i stilheden efter ham kan have en anelse piben for ørerne …

5 Kommentarer

Jan August Hillers
8. NOVEMBER 2012
Re: Danmarks værste "troll" er død
Jeg husker ham bedst for hans sædcentral. Undrer mig over, den ikke er nævnt. Der var flere vandrehistorier i omløb om, at han var grebet på fersk gerning som storleverandør. Det er vel en 30 år siden.Han annoncerede en del i Information. Aner ikke, hvor længe han havde denne pioneragtige noget tvivlsomme virksomhed. Rygtet om sædens oprindelse sendte kuldegysninger gennem en og anden venstreorienteret kvinde. Det forstod og forstår jeg godt..  
Bo M Mogensen
8. NOVEMBER 2012
Re: Danmarks værste "troll" er død

Jeg kendte Bo Warming lidt bedre ind de fleste , vi har i over 14 år debateret om løst og fast på nettet BW som vi kaldte kam , som forkortelse for hans navn. Som debatør var han sikker hadet af mange og elsket af få , for hans kontrovesionelle skrifter og han elskede at forarge og med hans død er Danmark blevet lidt fattigere , som en kær ven af mig sagde : Nogen skal jo vise at en by er en by og at der er nogen der tør være anderldes. Bo Warmin var bestemt anderledes - men uden at have fået hans velsignelse til denne udtalese , så vil jeg sige efter nogen besøg over de sidste år , så var Bo nok mere teoretiker ind noget andet og det frie medie hans bold plads.

         Sidste år i Auguste var jeg forbi og lavede en hjemmeside med billeder , som man kan se i et tidligere indlæg her , hvor Bo stod model til foto for at vise hvad han mente men de ting han for nyeligt havde skrevet om på siden skriver jeg hvad der sker og Bo Warming komentere dette. Vi havde en plan der skulle have vært ført ud i livet her i oktober om et video portræt , men jeg var af private årsager nød til at udskyde projektet og nu er det for sent. Men min plan var vi sammen skulle skrive , hvad filmen skulle handle om og jeg ville egentligt ligge afstand til hjemmesiden fra aug 2011 og forsøge at skildre den Bo Warming jeg havde samtaler med i hans have og fra tid til anden i telefonen , hvor han var langt fra så grænsesøgende , som i sine andre postninger og udemærkede sig , som en udemærket samtale partner , hvor man svare lytter og det var faktisk en meget kreativ ping pong. Nu er det forbi - så farvel min ven må du hvile i fred jeg har gjort en lille minde side , som kan ses her :  http://www.chokmah.dk/Bo.Warming.er.doed.now.2012.html

 

Venligst

Bo Mogensen

ps beklager jeg hverken kan stave eller har evner inden for tegnsætning !

Troels Trier
8. NOVEMBER 2012
Re: Danmarks værste "troll" er død
Han var nabo til flere af mine nære venner, så har set ham adskillige gange. Husker blandt andet historien om daginstitutionen overfor, der klagede over, at han rendte nøgen rundt oppe på sit tag - for børnene kunne jo se ham.

Men det var hans ret, mente han. Speciel fyr, men hvil i fred..

Er der nogen der ved hvordan han døde - var det ligefrem et selvmord?

 

 

Niels Riis Ebbesen
8. NOVEMBER 2012
Re: Danmarks værste "troll" er død

Denne side kan vist fint illustrere dit indlæg - http://chokmah.dk/BW2011.html

Med venlig hilsen

Niels Riis Ebbesen 

Robin Schneidermann
7. NOVEMBER 2012
Re: Danmarks værste "troll" er død
Jeg husker ham som en farverig person. 
Jeg har kun haft fornøjelsen af at møde ham én gang. Det var engang i starten af foråret. Jeg havde været med en kammerat ude og solde, og vi kom gående ned ad Bjelkes Allé da vi fik øje på hans hus. Vi tænkte, at det lignede et kollektiv, og at der måtte være fest og glade dage derinde, så vi bankede på døren - og blev mødt af selveste Hr. Warming, kun iført en krøllet skjorte. Han var lidt forundret over, hvorfor vi mon kom og vækkede ham klokken to-tre stykker om natten, men han inviterede os ind og gav os dåseøl og så fik vi ellers en sludder om løst og fast. Blandt andet var han meget interesseret i at købe en revolver, som han kunne bruge til at begå selvmord med, hvis han en dag skulle have lyst til det. Herudover talte vi om Mogens Glistrup og om seksuel lavalder og en række andre spændende emner.

En hyggelig vært, og en interessant mand. Ham glemmer jeg nok aldrig.

Hvil i fred, Bo.

Flere