Danmarks bedste journalister – i fodbold

Indendørs-rutinen blev afgørende, da Slagelse Lokalradio overraskende pryglede favoritterne fra Viasat Sport i årets Mediecup.

Indendørs-rutinen blev afgørende, da Slagelse Lokalradio overraskende pryglede favoritterne fra Viasat Sport i årets Mediecup.

5-2 lød finalecifrene, da sensationen var en realitet. De vestsjællandske underdogs havde givet fodbold-eksperterne fra Viasat en lektion i indendørs fodbold og taget sejren i Mediecup-turneringen.

»Vi havde bestemt frygtet dem, og de havde også et godt hold. Men vi stod godt i forsvaret og scorede på vores kontra-angreb. De blev pressede og begyndte at forcere og lave fejl, og så var vi effektive,« fortæller Lars Kejser Jørgensen fra Radio SLR-holdet.

Han vurderer således, at det var rutinen i indendørs-fodbold, der blev afgørende i kampen mod Viasat Sport, der jo også beskæftiger sig mest med Champions League og tilsvarende 11-mands turneringer.

Det skal tilføjes, at Viasat til Lars Kejser Jørgensens ærgrelse hverken stillede med Laudrup-brødrene eller Peter Schmeichel.

Turneringen Mediecup blev afviklet lørdag i Nørrebro-hallen. Det var Journalistforbundet, der havde stillet sig som arrangør, og arrangementet var ifølge DJ en deltagermæssig succes, der måtte lukke for flere tilmeldte hold allerede en uge efter annonceringen. I alt deltog 24 hold, der kunne stille med 4 spillere og 3 udskiftere.

Lars Kejser Jørgensen er den eneste på vinderholdet, der stadig er på Radio SLR. De øvrige er tidligere tilknyttede fra radiostationen.

Førstepræmien var en uge i Feriefondens hus på Avernakø, hvor holdet nu overvejer at tage i træningslejr.

0 Kommentarer