Dan Tschernia stopper på Lorry

Dan Tschernia, som har været direktør for TV 2 Lorry siden 1989, stopper til nytår. »Det er noget, han selv har ønsket, og det er en alder, hvor det er passende,« siger bestyrelsesmedlem

Dan Tschernia har ledet TV 2 Lorry siden 1989. Nu stopper han til nytår. Det fortæller bestyrelsesmedlem Lea Rosfort til Journalisten.

»Det er noget, han selv har ønsket, og det er en alder, hvor det er passende,« siger Lea Rosfort.

Dan Tschernia er 67 år og har været direktør i TV 2 Lorry, siden stationen blev stiftet. Det kommer ikke bag på Lea Rosfort, at han træffer beslutningen nu:

»Det har ligget i Dans måde at melde ud til os andre på. Når man ved, at der er en kontrakt, der skal forlænges, så er diskussionen altid, om det ikke er tid til at gøre noget andet,« siger Lea Rosfort

Journalisten har tidligere skrevet om Dan Tschernia. Blandt andet om medlemsklubben Club Lorry's aktiviteter med salg af vin og ture til Paris, som Dan Tschernia var meget inde over. Eksperter satte spørgsmålstegn ved lovligheden, og i juni i år blev Club Lorry erklæret ulovlig af Kulturministeriet. Den sag har dog intet med Dan Tschernias beslutning at gøre, så vidt Lea Rosfort er informeret:

»Jeg ved ikke, hvad Dan tænker, men der er ikke det, han har givet udtryk for over for os andre,« siger hun.

Journalisten har forgæves forsøgt at få en kommentar fra Dan Tschernia.

4 Kommentarer

Mads Jensen
31. AUGUST 2014
Hillers, du er simpelthen
Hillers, du er simpelthen blevet boende på Fyn, fordi Dan Tschernia var direktør på Lorry? Du er dælme en mand af principper.
Jan August Hillers
30. AUGUST 2014
Nu vil jeg overveje en ekstra
Nu vil jeg overveje en ekstra gang, om det er til København, jeg flytter.
At han holdt pladsen i 25 år er nærmest uhyggeligt.
Bent Johansen
29. AUGUST 2014
Hurra, hurra - så er der
Hurra, hurra - så er der endelig chance for, at TV-Lorry kan forny sig og komme til at konkurrere med de andre regionalstationer.
Bent Johansen
ole Munk
29. AUGUST 2014
Tak.
Tak.