Cool magasin søger radioproducer

Ansøgninger fra danske journalister efterlyses i usædvanligt stillingsopslag som radioproducer i London. Læs her, hvordan du skal skrue din ansøgning sammen.

Ansøgninger fra danske journalister efterlyses i usædvanligt stillingsopslag som radioproducer i London. Læs her, hvordan du skal skrue din ansøgning sammen.

Har du lyst til at lave radio? Så er der opstået en mulighed for danske radiojournalister fra en højest uventet kant. Magasinet Monocle, der også har en radiostation, søger nemlig en Live Radio Producer, der kan lave daglige radioprogrammer i London.

I stillingsopslaget, der blandt andet er at finde her på hjemmesiden, efterlyses ansøgere med et veludviklet journalistisk instinkt og evne til at finde interessante historier inden for kunst, rejser, design og politik.

Journalist på Berlingske Kim Flyvbjerg har i en årrække dækket Danmark og Skandinavien for Monocle. Han siger, at hvis man skal søge jobbet som radiovært, skal man i sin ansøgning holde sig til de værdier, magasinet repræsenterer.
»Lad være med at være smart eller sjov. Vis, at du er dygtig. Quit the bullshit,« lyder rådet fra Kim Flyvbjerg.

Han forklarer, at Monocle er et magasin, der er mere interesseret i fremtiden end fortiden.
»Retro er de ligeglad med. De er mere optaget af nye ideer og ting, der kan udvikle sig. Det behøver ikke nødvendigvis være en succes, men er måske på vej til at blive det.«

Kim Flyvbjerg har for eksempel lavet en reportage fra Færøerne, der vil prøve at brande sig selv på innovation – ligesom Island tidligere har gjort.

I dag har Monocle et ugentligt radioshow med skaberen af Monocle, den canadiske journalist Tyler Brûlé, som vært. I den seneste udsendelse diskuteres blandt andet planerne i Rio de Janeiro om at bruge droner over byen til at sikre sikkerheden under VM i fodbold 2014.

0 Kommentarer