Clement får debut på DR1 på søndag

Clement Kjersgaard rykker ind på DR1 søndag aften, hvor han har debut på sit nye talkshow "Clement Søndag".

Clement Kjersgaard rykker ind på DR1 søndag aften, hvor han har debut på sit nye talkshow "Clement Søndag".

På søndag den 13. november har DR1 premiere på programmet "Clement Søndag". Programmet starter 21.50 og er tiltænkt en central del af DR1's højtprofilerede søndagsflade.

»Clement Kjersgaard er en af DR's skarpeste værter, og hans begavede vinkel på ugens vigtigste personer kan kun blive interessant fjernsyn. Jeg kan ikke forestille mig en bedre afslutning på en i øvrigt ekstremt stærk søndag aften, som mange danskere tilbringer foran "Borgen" og "21 Søndag" på DR1,« siger kanalchef for DR1 Lotte Lindegaard i en pressemeddelelse.

"Clement Søndag" sendes direkte foran et live-publikum. Her vil Clement Kjersgaard modtage kendte gæster. Det kan være alt fra sportsstjerner til politikere, så længe de har nogle interessante ting at sige, lyder det.

»Antallet af tv-programmer er eksploderet de seneste fem år, og danskerne får flere og flere nyheder. Alligevel sidder mange med fornemmelsen af, at de sværeste spørgsmål sjældent bliver stillet, og at de mest interessante pointer forsvinder i støjen. Det råder vi bod på nu,« siger Clement Kjersgaard.

Kjersgaard blev i starten af året udnævnt til Danmarks mest dagsordensættende journalist på Journalistens magtliste.

0 Kommentarer