Claus Skovhus ny redaktør af Berlingske Nyhedsmagasin

Når Berlingske Nyhedsmagasin den 1. august skifter redaktør, bliver det den 48-årige Claus Skovhus, der kommer til at stå i spidsen for magasinet.

Når Berlingske Nyhedsmagasin den 1. august skifter redaktør, bliver det den 48-årige Claus Skovhus, der kommer til at stå i spidsen for magasinet.
Med sig i bagagen bringer han 20 års erfaringer som henholdsvis erhvervsjournalist og erhvervsredaktør blandt andet hos Politiken, Børsen, Økonomisk Ugebrev og Berlingske Tidende.

Claus Skovhus er desuden flere gange blevet hædret for sit journalistiske arbejde blandt andet som modtager af Politikens' Hørup-pris.

"Claus Skovhus er en fagligt tung erhvervsjournalist, der har forstået at bruge de nye muligheder, som udviklingen i mediemarkedet har medført. Han er udviklingsorienteret og en mand, der har bevist, at han kan få ting til at ske rundt omkring sig. Jeg er meget glad for, at vi nu har en så erfaren erhvervsjournalist med på Berlingskes business-hold," siger Berlingskes erhvervsredaktør Linda Overgaard i en pressemeddelelse..

I sin tid som redaktionel leder har Claus Skovhus i øvrigt stået i spidsen for projekt- og personaleudvikling og haft ansvaret for tværgående samarbejdsprojekter.

I sit seneste job som kommunikationschef for Danmarks Naturfredningsforening har han skærpet foreningens profil ligesom, at han har tilført foreningen nye moderne toner blandt andet ved at udvikle landets første naturguide til smartphones.
 
Berlingske Nyhedsmagasin stoppede for nylig som selvstændigt magasin og udkommer nu blot som gratis tillæg til Berlingske hver onsdag. Desuden udgives fire årlige specialnumre som f.eks: "Guld 1000" om de største danske virksomheder.

0 Kommentarer