Christina Agger ny indlandsredaktør på JP

Jyllands-Posten får ny indlandsredaktør. Det sker som led i en omrokering i ledelsen, der skal styrke avisen.

Jyllands-Posten får ny indlandsredaktør. Det sker som led i en omrokering i ledelsen, der skal styrke avisen.

Journalist Christina Agger er fra 1. oktober ny indlandsredaktør på Jyllands-Posten.

Det oplyser avisen i en pressemeddelelse.

»Christina Agger er med rette respekteret i branchen og internt på vores avis for sin journalistiske skarphed og høje etik. Hun har nogle værdier, som flugter perfekt til Jyllands-Postens. Christina Agger står for en stærk, uhildet og fair journalistik,« udtaler Pierre Collignon, journalistisk chefredaktør på Jyllands-Posten, i meddelelsen.

Christina Agger har tidligere bl.a. arbejdet på Horsens Folkeblad, Nyhedsavisen og Kristeligt Dagblad. Hun kom til Jyllands-Posten i 2010 for at være en del af avisens gravergruppe.

»Jeg er stolt og beæret over udnævnelsen. Morgenavisen Jyllands-Posten repræsenterer for mig det ypperste i journalistik: Nemlig evnen og modet til at gå efter den journalistiske kerne, også når den sætter spørgsmålstegn ved etablerede dagsordener,« udtaler Christina Agger selv i pressemeddelelsen.

Udnævnelsen er første led i en række ændringer på Jyllands-Posten. I slutningen af august blev chefredaktionen udvidet med to medlemmer, erhvervsredaktør Steen Rosenbak og daværende nyhedschef Pierre Collignon.

»Med en udvidet chefredaktion og udnævnelsen af en brillant indlandsredaktør får vi mulighed for at styrke ledelsen af Jyllands-Posten. Vi skal nu øge vores fokus på kvalitet og mere dagsordensættende journalistik på såvel politik og samfund som danskernes hverdagsliv. Samtidig skal hele huset igennem en digital transformation, når vi lige om lidt introducerer et nyt abonnementsunivers på nettet,« udtaler Collignon i pressemeddelelsen.

Christina Agger vil arbejde med base i Aarhus. 

0 Kommentarer