Chikane af reporter får ikke TV 2 til at skærpe sikkerheden

Selv om TV 2 News-reporter blev chikaneret tre gange i Odense-bydelen Vollsmose, vil TV 2 ikke skærpe sikkerheden for stationens medarbejdere.

Selv om TV 2 News-reporter blev chikaneret tre gange i Odense-bydelen Vollsmose, vil TV 2 ikke skærpe sikkerheden for stationens medarbejdere.

For TV 2 har Odense-bydelen Vollsmose i denne uge ikke været det nemmeste sted at lave live-tv. Men trods flere eksempler på chikane af en TV 2-journalist vil chef for TV2 News Mikkel Hertz ikke skærpe sikkerheden.

Også fællestillidsmand Lennart Sten mener, at sikkerheden for TV 2's udsendte er i orden, skriver BT.

Onsdag var reporter Winnie Laursen igennem direkte på TV2 News fra Vollsmose for at fortælle om fundet af sprængstoffer og anholdelsen af en mand fra Kolding. I første indslag kørte en ung fyr på scooter rundt om Winnie Laursen flere gange og dyttede af hende. Imens måtte Winnie Laursen holde sig for ørerne – for at kunne høre Jens Gaardbo i studiet. Hun bad ham forgæves om at stille sit spørgsmål igen, men TV2 News valgte i stedet at afbryde interviewet.

Siden dukkede en mand med elefanthue op i skærmbilledet.
»Sprængstoffet blev fundet i et kælderrum i den bygning …« nåede Winnie Laursen at sige, inden hun blev afbrudt af fyren med elefanthuen, som spurgte: »Hvad blev fundet?«
»Det skal jeg nok fortælle dig, hvis du lytter godt efter,« svarede Winnie Laursen.

Før interviewet blev afbrudt, skød nogle unge en fodbold efter Winnie Laursen, som nåede at dukke sig.

Mikkel Hertz, chef på TV2 News, siger til BT:
»Vollsmose er ikke det nemmeste sted at arbejde, heller ikke for myndighederne, men umiddelbart mener jeg ikke, at der er anledning til at skærpe sikkerheden omkring vores medarbejdere.«
Se klippet her.

1 Kommentar

Inga Nilausen
13. APRIL 2012
Re: Chikane af reporter får ikke TV 2 til at skærpe sikkerheden

 

Måske TV2 hellere skulle skærpe kravene til live stand-ups. Der var intet i den historie, der retfærdiggjorde at Winnie Laursen skulle sende live fra location. Der var ingen aktivitet i området længere, ingen kilder tilstede, ingen synlige tegn på, hvad der var foregået.

Måske er Vollsmosedrengene bare trætte af at deres område skal agere kulisse for TV2 News' evige terrorteater.