CHEF GÅR

»Det handler om at sætte sine fødder, der hvor munden er.« Sådan forklarer 37-årige Mikael Thinghuus JOURNALISTEN, at han efter bare halvandet år som koncernøkonomichef forlader Det Berlingske Hus. Thinghuus skal være medejer og såkaldt Chief Financial Officer i Internet-virksomheden Ahead A/S.

»Det handler om at sætte sine fødder, der hvor munden er.«
Sådan forklarer 37-årige Mikael Thinghuus JOURNALISTEN, at han efter bare halvandet år som koncernøkonomichef forlader Det Berlingske Hus. Thinghuus skal være medejer og såkaldt Chief Financial Officer i Internet-virksomheden Ahead A/S.


Thinghuus har tidligere over for JOURNALISTEN udtalt sig kritisk om journalister, der opfatter sig som et modstykke til ledelsen.

»Det er okay, at man får en høj løn, men så skal man være en integreret del af virksomheden, og ikke sidde med en vi-de-filosofi i forhold til ledelsen,« udtalte han.

Thinghuus afviser, at der ligger en konflikt bag afgangen.

»Der ligger ikke et fravalg af Berlingske eller et fravalg af dagbladsbranchen i mit valg. Der er tale om et næsten 100 procent match mellem, hvad Ahead har brug for, og hvad jeg har lyst til og kan.«

Det er anden gang inden for godt halvandet år, at Berlingskes koncerndirektion drænes. I maj 1998 forlod Steen Gede stillingen som Berlingskes administrerende direktør efter kun syv måneder.

0 Kommentarer